Hotstone massage

Een volledige lichaamsmassage , ik masseer manueel met warme olie en sluit telkens af door te masseren met de hot stone, dit geeft een aangename wisselwerking en ontspanning aan je spieren.

Door stress kan je allerlei knoopjes krijgen die zich meestal manifesteren tussen je schouderbladeren ,tijdens deze massage maak ik mijn werk ervan om deze los te maken , de slechte afvalstoffen af te voeren. Gecombineerd masseren met de handen en de warmte van de hot stone is hiervoor perfect

Deze behandeling duurt 60 of 90 minuten

€ 70 / 60 min

€ 90 / 90 min

Rug verzorging

peeling + massage + hotstone

Je rug wordt optimaal aangepakt, te beginnen met een scrub peeling om een zachte huid als resultaat te bekomen. Gevolgd door een manuele massage met warme olie en om af te sluiten een massage met de hot stones.

Deze zijn lekker warm en doen je spieren dat tikkeltje extra ontspannen.

Deze behandeling duurt 30 minuten

€ 45 / 30 min

Manuele lichaamsmassage

Is het buiten al warm genoeg en heb je geen behoefte aan nog eens warme stenen op je rug , wil je liever een goeie peeling , voor een zacht  gevoel , dan is deze behandeling iets voor jou.

Tevens een goeie peeling vlak voor je zon vakantie is een echte aanrader, door het verwijderen van de oude huidcellen heb je niet alleen een zacht gevoel maar blijft je bruin kleurtje van op vakantie langer op je huid.

Het volledige lichaam krijgt een scrub peeling en een manuele massage met olie.
Hierbij maak ik eventuele knoopjes gevormd door stress los en voer ik de slechte afvalstoffen af .

Je voelt je herboren en bent helemaal zen in lichaam en geest

Deze behandeling duurt 60 of 90 minuten

€ 65 / 60 min

€ 85 / 90 min

Verwen arrangement

Het verwenarrangement houdt een volledige gelaatsverzorging in ,helemaal op maat gemaakt voor jou huid en een zeer ontspannende rugverzorging.

Bij de rugverzorging beginnen we met een goeie scrub voor een zijdezachte huid achteraf , daarna wordt de rug manueel gemasseerd en vervolgens wordt er gemasseerd met de hot stones .

Deze behandeling duurt 90 minuten

€ 85 / 90 min

Ontspanning arrangement

Het ontspanningsarrangement houdt een volledige gelaatsverzorging in, helemaal op maat gemaakt voor jou huid en een zeer ontspannende rug en benen massage.

De rug en de benen worden manueel  gemasseerd met een warme olie , ideaal voor mensen met vermoeide benen of om gewoon extra te ontspannen.

Deze behandeling duurt 90 minuten

€ 85 / 90 min