Pedicure Met Voetmassage

Regelmatig de voeten laten verzorgen kan wonderen doen. Voor het beste resultaat is een verzorging om de 6 weken een must. Een pedicurebehandeling bestaat uit de algemene nagelverzorging, eelt, likdoorns en kloven verwijderen. Behandelen van ingegroeide nagel en andere problemen aan de voet. Dit alles afsluitend met een deugd doende voetmassage. 

Deze behandeling duurt 30 minuten

€ 20,00

Pedicure Met Nagels Lakken

Regelmatig de voeten laten verzorgen kan wonderen doen. Voor het beste resultaat is een verzorging om de 6 weken een must. Een pedicurebehandeling bestaat uit de algemene nagelverzorging, eelt, likdoorns en kloven verwijderen. Behandelen van ingegroeide nagel en andere problemen aan de voet. Dit alles afsluitend met het lakken van je nagels.

Deze behandeling duurt 30 minuten

€ 20,00

Verwenpedicure Met Paraffine

Regelmatig de voeten laten verzorgen kan wonderen doen. Voor het beste resultaat is een verzorging om de 6 weken een must. Een pedicurebehandeling bestaat uit de algemene nagelverzorging, eelt, likdoorns en kloven verwijderen. Behandelen van ingegroeide nagel en andere problemen aan de voet. Dit alles afsluitend met een deugd doende voetmassage of het lakken van je nagels. De voetverzorging duurt ongeveer 30 minuten

Het paraffine masker werkt als volgt, je voet wordt 1 voor 1 in het paraffine bad ondergedompeld, dat aangenaam warm is. En wordt dan helemaal ingepakt en in thermische botjes gestopt.

Nu is het even relaxen met lekkere warme voetjes , gecombineerd met een tas koffie of thee, of liever even uitrusten , de keuze is aan jou.

Deze behandeling duurt 60 minuten

€ 35,00

Luxe verzorging met paraffine

Wil jij ook liever dat tikkeltje meer, kan je altijd de verwen manicure bij boeken.

Dit houdt de manicure in zoals daarnet beschreven met als extra een scrub en als finishing touch een paraffine masker.

Het paraffine masker gaat als volgt te werk. Je handen worden 1 voor 1 onder gedompeld in een aangenaam warm bad met paraffine, vervolgens worden deze ingepakt terwijl je relaxt masseer ik je voeten. Daarna wordt het masker afgenomen en hebben je handen een fluweelzacht gevoel.

Deze behandeling duurt 60 minuten

€ 27,00

Handverzorging

De handen zijn uw visitekaartje, daarom proberen we er alles aan te doen om deze zo mooi en verzorgt mogelijk te houden. Een manicurebehandeling bestaat uit de algemene nagelverzorging, nagelolie , een handmassage en om af te sluiten mag je kiezen uit onze mand met diverse kleuren om je nagels te lakken of als je geen kleur wilt op je nagels dan zet ik er een verstevigende doorschijnende lak op. 

Deze behandeling duurt 30 minuten

€ 12,00

pedicure / manicure

Gelish

De Soak off gel wordt aangebracht als nagellak en uitgehard onder een led lamp, maar heeft de duurzaamheid en flexibiliteit van een gel. Het resultaat zijn prachtige nagels die twee tot vier weken blijven zitten. 

Deze behandeling duurt 30 minuten

€ 15,00